Eğitsel Uygulamalar

Online Video Sunum Hazırlama Aracı Kizoa

Sunum hazırlamak sadece eğitim degil birçok alanda kullanılan, zorlayıcı ancak bir o kadar da keyifli bir gereklilik. Kizoa video yapma programı online slayt gösterisi hazırlama konusunda birçok yaratıcı araç sunuyor. Bu sayede fotoğraf ve video gibi görsel öğeler kullanılarak hazırlanan sunumlar daha ilgi çekici hale geliyor. Program 8 dilde olup Türkçe dil desteği de var. tr.kizoa.com adresinden kayıt olmak ücretsiz. Program efektli, müzikli ve yazılı video düzenlemek için birebir. Özellikle projelerini görsel olarak sunmak ve dijital hikaye oluşturmak isteyenler için ideal bir uygulama. Kullanımına gelirsek, Slayt Gösterisi Yap bölümünde ister hazır şablonlardan birini seçerek isterseniz sıfırdan kendiniz bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Film şeridinde yer alan karelere fotoğraf veya videoyu sürükleyip yerleştirin. Daha sonra efekt, yazı gibi öğeleri fotoğrafın üzerine aynı şekilde sürükleyip bırakın. Hazırladığınız videoları ücretsiz olarak Facebook, Twitter, YouTube ve blog sayfalarınızda yayınlayabilir veya e-posta ile paylaşabilirsiniz.

Özellikle proje konuları hazırlamak için çok kullanışlı olabilecek olan kizoa’yı öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılından önce inceleyerek öğrencilerine tavsiye etmelerini tavsiye ediyoruz. Daha ayrıntılı bilgi almak ve yardım almak isteyenlerin ise video yardımları incelemelerini tavsiye ediyoruz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.