Eğitim Teknolojisi

Neuron İle Birleştir Oluştur

Makeblock robot kitlerini duymuşsunuzdur. Daha önceki yazılarımızda bizde makeblock robot kitleri ile ilgili bilgilendirme yapmaya çalıştık fakat bugünkü yazımız makeblock robot kitleri değil firmanın yeni ürünü neuron ile ilgili. LİttleBits firmasının başlattığı mıknatıslı elektronik bloklar artık birçok firma tarafından da yapıldı bu akıma makeblock da neuron ile katıldı. Kickstarterda başlatılan proje diğer kitlerde olduğu gibi kodlanabilen bir yapıya sahip ayrıca yine blokların mıknatıslı olduğunu belirtmekte fayda var. Özellikle 6-12 yaş arası çocuklara elektronik konusunda bilgi verilmek isteniyorsa bu ve buna benzer kitlerin çok eğlenceli olduğunu diğer yazılarımızda da belirtmiştik. Fiyatlar biraz daha ekonomik olursa çok daha faydalı olacaktır. Turkcell Zeka Küpü Projesi kapsamında Bilsemlere dağıtılan kitlerde bunların bir benzeridir diyebiliriz. Temel kittte ses, güç, potansiyometre, led ve çeşitli sensörler mevcut ancak ürün henüz test aşamasında olduğu için fiyat konusunda bir bilgilendirme bulunmamakta.

İlgili Makaleler

makeblock_neuron_egitimteknolojinet makeblock_neuron_egitimteknolojinet2 makeblock_neuron_egitimteknolojinet3

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.