Eğitim

Cüneyt Öğretmen ve Robotlarla Bilim

Yer Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi, kişiler Fen Bilgisi Öğretmeni Cüneyt Akyol ve Öğrencileri, Olay Öğrencilerin gelecekteki daha iyi bir dünya için bilimsel çalışmalar yapması.

cüneyt-akyol-egitimteknolojinet

Gelecek eğitimde sloganı çok sıradan gibi gözükebilir ancak gerçekten o şekilde bugünün çocukları geleceğin büyükleri olarak geleceği şekillendirecek. Geleceğin büyüklerini geleceğin şartları doğrultusunda yetiştirebilmek adına bugünün öğretmenlerine çok önemli görevler düşüyor. Bu görevleri yerine getirmeye çalışan binlerce öğretmenimize çalışmalarında başarılar diliyoruz Cüneyt Akyol‘da bu görevi yerine getirmeye çalışan öğretmenlerimizden bir tanesi. Fen bilgisi öğretmeni olarak görev yapmakta olan Cüneyt Öğretmen öğrencilerine farklı açılardan bakmayı, eleştirel düşünebilmeyi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilmeyi öğreterek rehberlik ediyor. Bu rehberliği o kadar iyi yapıyor ki öğrencileri bir çok alanda çeşitli sorunlara çözümler üretmeye başlamışlar. Bu başarı insanların gözünden de kaçmamış ve ulusal olarak yayın yapan CNN Türk televizyonu tarafından haber yapılmış. Bu haberi de yazımızın devamındaki videodan izleyebilirsiniz.

Cüneyt Akyol Öğretmenimiz öncülüğünde bilişim firması Microsoft’unda desteği alınarak geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek, bilimsel yarışma ve benzeri etkinliklere ilgi ve katılımı artırmak, geleceğin bilim insanı olma potansiyeline sahip  çocuklarımızı keşfedip var olan yeteneklerini geliştirmek, gerekli desteği vererek öğrencileri 21.yy becerileri ile donatmak ve onlara araştırmacı bir ruh kazandırmak amacıyla “Başımıza İcat Çıkarın” yarışması da NİĞDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NİĞDE TİCARET VE SANAYİ ODASI tarafından düzenlenmektedir.

03100819_basmzaicatckarn

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.