EğitimEğitim Teknolojisi

Öğretmenler İçin MimioPad

Öğretmenler için mimio firması tarafından geliştirilen mimioPad öğretmenin hareket halinde iken kablosuz bir şekilde tahtayı kontrol edebilmesine yardımcı oluyor. Böylece tahtaya yazmak istediklerini tahtaya gidip yazmak yerine elindeki mimioPad’a yazıyor ve yazdıkları anında tahtada. Tabletin diğer özellikleri yazının devamında.

MimioPad tablet şöyle çalışır:
  • Tableti çalıştırın ve beyaz tahtanızı sınıfta dilediğniz yerden anında kontrol altına alın.
  • 9 metre mesafede dilediğiniz yere yürüyün.
  • MimioPad Kalemiyle tablet üzerinde yazın, gösterin ve tıklatın.

Bir MimioPad tablet ile dersin kontrolünü kaybetmeden her öğrencinizle tek tek özel olarak ilgilenebilirsiniz.

MimioPad teknolojisi öğrenciyi katılıma teşvik eder.

Gezinme özgürlüğüne sahip olduğunuz için, öğrencilerle tek tek ilgilenebilir ve sınıfınızı daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca bir bilgisayara birden fazla tablet bağlanabilir. Öğrenciler MimioPad tableti kullanma sırasının gelmesini ve yerlerinden kalkmadan beyaz tahtaya dokunmayı iple çeker. Bunun yanında, sistem öğrencilere beyaz tahtaya gitmeden katılım için sınırlı hareketlilik sağlar.

MimioPad tablet hafiftir ve taşıması kolaydır.

Tüm Mimio ürünleri gibi MimioPad sistemi de kullanım kolaylığı ve taşınabilirlik için tasarlanmıştır. Tablet şekli elinize rahatça oturur, böylece kullanılması doğal bir his verir. MimioPad ekranındaki kısayol tuşları MimioStudio yazılım araçlarına hızlı ve kolay bir erişim sağlar.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.