BilsemÖzel Eğitim

Özel Yetenekli Çocukların Ebeveynlerine Özel Kitap

Ülkemizde belki de en çok anlamamız gereken çocuklar olan özel yetenekli çocukları daha iyi anlayabilmek adına çok önemli bir eser Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır. Özel yetenekli çocuklarımızı tanımak, anlamak, onlara yönelik sağlıklı yaklaşımlar geliştirebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri bir araya getirdiğimiz ´Beni Anlayın, Özel Yetenekli Çocuğum Var´ kitabı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sitesinden de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Çeşitli alanlarda öne çıkmış özel yetenekli çocuklarımızı tanıyabilmek, kişilik ve davranışlarını dikkatlice gözlemleyip analiz etmek anne-baba olarak da öğretmen olarak da önemli bir sorumluluğumuzdur. Özel yeteneğe sahip çocuklarımızın duygusal ve akademik açıdan ihtiyaç duyduğu desteği doğru ve verimli bir hedefe yönlendirmemiz gerekmektedir. ´Beni Anlayın, Özel Yetenekli Çocuğum Var´ kitabı alanında uzman kişilerce hazırlanmış ve çeşitli örnek olay ve anlatımlarla da herkes tarafından anlaşılabilmesi için çok sade bir dille yazılmıştır. Hazırlayanların ellerine sağlık diyoruz. Kitabı orgm.meb.gov.tr adresinden indirebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.