Eğitim TeknolojisiKodlama

Angry Birds İle Programlama Öğrenin

Ülkemizdeki bilişim alanındaki en büyük eksikliklerden biri de programlama konusundaki eksikliktir. Birçok alanda ithal edilen yazılımların bulunması veya en ufak bir program ihtiyacında yabancı kaynaklı yazılımlara yönelmemiz bu konudaki eksikliğin olduğunun en açık göstergesidir.

learn.code.org sitesi çocuklara ve bilgisayar programlama dillerini ( kodlama ) öğrenmek isteyenlere learn code sitesi tarafından oluşturulmuş, dünyanın en çok sevilen oyunuyla da birleştirilmiş olan programlama uygulaması ile çok pratik bir şekilde programlama öğrenebilirsiniz. Sistemin en güzel yanlarında birisi de uygulamanın Türkçe olması. Sonuçta zor bir iş ancak oldukça kolaylaştırılmış. Ayrıca biraz emek harcadığınızda çok güzel işler çıkaracağınızı düşünüyorum.

egitimteknolojinet-angrybirds-programlama

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.