Robot

Robot Savaşları Seti

Robotlar günümüzü etkilediği gibi geleceğimizi çok etkileyecek gibi gözüküyor. 90’lı yıllardan bu yana aktif bir şekilde hayatımızda yer alan robotlarla ilgili olarak birçok diziler, filmler ve oyunlar yapıldı. 2000’li yıllardan sonra ise gelişen mühendislik uygulamaları ile yapılan basit düzeyde robotlar ile ilk yapılan aktivitelerden biride robotların birbirleri ile savaşması idi. İnsanlar bir şeylerin birbirleri ile savaşmasını yüzyıllardır çok seviyorlar örneğin galdyatörler. Bu sevgi robotların da birbirleri ile savaşmasına yansıdı ve günümüzde onlarca robot savaşları turnuvaları düzenleniyor. Durum böyle olunca bu turnuvaları ev boyutuna indirgediğimizde yani evde kendi aramızda bir turnuva düzenleyelim dediğimizde ise ortaya Hexbug firması tarafından geliştirilen BattleBots karşımıza çıkıyor. Setin içerisinde ise bir turnuva alanı ve son yıllarda yapılan robot turnuvalarında bir çok kez finale çıkmış olan Tombstone ve ezeli rakibi bulunmakta. Evde ailecek farklı bir etkinlik yapmak isterseniz Hexbug BattleBots gerçekten eğlenceli olabilir.

İlgili Makaleler

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.