Eğitim Teknolojisi

Özel Eğitim İçin SensoryPod Kabini

SensoryPod özel öğrenme ihtiyaçları olan öğrenciler veya yetişkinler için tasarlanmış ve üstün teknoloji ile donatılmış bir kabindir. Özel ihtiyaçları, öğrenme güçlüğü ve mental sağlık sorunları olan öğrenciler için birebir görüşmeler yapmak çocukları farklı bir ortama girmelerini sağlayarak onların rahatlamalarını sağlamak amacıyla tasarlanmış bir ürün. Ayrıca sadece öğrenciler için olmaması nedeniyle sadece okullara değil  bakım evleri ve genel toplum hizmetleri yapılan yerlere de yerleştirilebilirler.

İlgili Makaleler

SensoryPod’u  çalışma alanlarında da etkili olduğu ortaya çıkmıştır. Warwick Business School tarafından yapılan bir araştırma mutsuz işçilerin% 10 daha az üretken iken mutlu işçilerin% 12 daha verimli olduğunu göstermiştir. Bu araştırma sonuçlarına göre iş yerlerinde de bazı ülkelerde kullanılmaya başlanmıştır.

 

 

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.