Eğitim Teknolojisi

Eğitimcilere Podium

Eğitimciler etkileşimli tahtalar okullara yerleştirilmeye başladıktan sonra birçoğu yanında bilgisayar taşımayı bırakmıştı çünkü etkileşimli tahtalar bilgisayar taşımayı tarihte bıraktı. Online dosya depoları ( bulut teknolojisi ) ve USB bellekler sayesinde eğitimciler derslerde yanlarında olması gereken her şeye internet üzerinden sınıftaki etkileşimli tahta aracığılıyla ulaşabiliyorlar. Ancak bazı özel dersler için eğitimcilerin özel donanımları olan bilgisayarlara ihtiyaçları var. Smart Podium da bunlardan biri, smart podium ve özel kalemi sayesinde ekran üzerinde sanki bir deftere yazıyormuşcasına yazı yazıp işlemler yapmanız mümkün. Özellikler üniversitelerde ve liselerde çalışan eğitimciler için smart podium gerekli bir bilgisayar haline geliyor. Soru çözmye çalışan bir matematik öğretmeni smart podiumdaki hızı ancak gerçek bir tahta da yakalayabilir ama onu da kaydedip öğrencilere verme imkanı olmaz bu sebeple smart poddium birçok işlevi içinde barındıran bir cihaz olarak ön plana çıkıyor.

smart-podium-egitimteknolojinet smart-podium-egitimteknolojinet2 smart-podium-egitimteknolojinet3

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.