Stem

RoboKids Stem Eğitimi Materyalleri

STEM eğitim materyalleri Türkiye’de de gün geçtikçe fazlalaşıyor. Çoğunlukla ilgili materyaller robotik kitler üzerine gözükse de bu konuda çalışıp Dünya’da kullanılan farklı STEM materyallerini takip edip Türkiye’ye getiren robokids.com.tr sitesi bu konuda robotik harici ürünlerle de ön plana çıkıyor. Bugün bu ürünlerden iki tanesini sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Ürünlerden İlki  Gears! Gears! Gears!® 150-Parçalık Süper İnşa Seti

Bu set ile geleceğin mühendisleri 3 boyutlu sonsuz sayıda farklı yapı inşa edebilir. Renkli ve eğlenceli inşa seti ile çocuklar hem çok eğlenecekler hem de farklı birçok kazanım sağlayacaklardır. Sınıflandırma, gruplama, sayma, tasarım ve yapım gibi konularda çocuklara kazanımlar sağlayarak STEM becerilerini destekler. 3yaştan itibaren kullanılabilen ürün 12-13 yaş grubuna kadar çocukların zevkle oynayacakları bir ürün.  Akıl yürütmeyi ve problem çözmeyi teşvik ederken iyi motor becerilerini arttırır.

Eğitim Faydaları

Öğrenme Stili: Görsel, Dokunabilir
Beceri Geliştirme: Sayma, Sıralama, Eşleştirme, Desen Oluşturma, Problem Çözme, Sebep ve Etki, Eleştirel Düşünme, Sıralı Düşünceler, Mekânsal İlişkiler, Yaratıcılık, İnce Motor, Göz El Koordinasyonu, Görsel İşleme, Renk Tanımlama

İkinci ürünümüz ise Basit Makineler Seti..

Öğrenciler, işleri kolaylaştırmak için nasıl daha derin bir anlayış geliştirmeleri için basit makineler inşa edebilir, inceleyebilir ve açıklayabilir. Kol, makara, eğik düzlem, tekerlek ve dingil ve kamayı aynı anda inşa etmek için yeterli sayıda parça içerir.


Çabayı, kuvveti, yükü, hareketi ve mesafeyi keşfetmek için makineleri dahil eden ağırlıkları (iki adet 5g ve iki adet 10 gr) ve 8 adet lastik bant ile değiştirin.
Etiketli parçalar kolayca bir araya getirilir ve depolanması için ayrı.
63 adetlik set Aktivite Kılavuzunu içerir.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.