Meb Tablet

Okulda Tabletlerinizi Topluca Şarj Edin

Milli Eğitim tarafından dağıtılan tabletlerle öğrenciler ücretsiz tablet sahibi oldular. Ancak okullardaki en büyük sorun şarj problemidir. Öğretmen tabletlerle yaptıracağı bir uygulama için öğrencilere 2. derste tabletlerle etkinlik yapacağız dediğinde sınıftaki tek prizde doluysa öğrenciler tabletlerini nerede şarj edecekler acaba. Tabletlerin acil olarak şarj edilmesi gerektiği durumlarda tablet şarj istasyonlarına ihtiyaç olacak. Öğrencilerin şarjı bittiğinde rahatlıkla hemen okulda şarjlarını tamamlayıp derste tabletlerini kullanmaya devam edebilirler. Görsellerini paylaşacağımız ürün 16 tableti aynı anda şarj edebilen bir tablet şarj istasyonu. Bu istasyonda tabletleri düzgün sıralı bir şekilde koyabileceğiniz doklarda mevcut. Resimlerini paylaştığımız şarj istasyonları sayesinde öğrenciler okulda toplu olarak tabletlerini şarj edebilirler.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.