Eğitim Teknolojisi

Eğitsel Uçak Simulatörü

Ağaç yaşken eğilir atasözü her zaman büyüklerimiz tarafından söylenir. Bir işi çok küçük yaşlardan itibaren yapan bireyler genellikle yaptıkları işlerde uzmanlaşmışlardır. Bunu birçok sektörde görebiliriz. Otomobil yarışçıları genelde 5 yaşından bu yana otomobil kullanan çocuklardır. Tanıtımını yapacağımız uçak simulatörü de küçük yaşlardan itibaren pilot olmayı düşleyenler için hazırlanmış gerçeğe çok yakın grafikleri olan bir simulatör.

İlgili Makaleler

uçak-simulatörü-egitimteknolojinet (5) uçak-simulatörü-egitimteknolojinet (1) uçak-simulatörü-egitimteknolojinet (4) 106 uçak-simulatörü-egitimteknolojinet (2)

 

http://www.techlearning.com/products/0038/hotseats-edustation-flight-simulator/54725

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.