Eğitsel Uygulamalar

10 Eğitici Mobil Uygulama

Mobil cihaz uygulamaları gündemdeki yerini daha uzun yıllar koruyacak gibi duruyor. Hatta birçok kişi evine bilgisayar almak yerine elindeki tablet ya da akıllı telefonlarla işlerini rahatlıkla görebilecek. Bir örnek vermek gerekirse: bizzat kendim birçok işimi mobil cihazlar aracılığıyla çok daha rahat bir şekilde yapabiliyorum çünkü firmaların akıllı telefon uygulamarı birçok işi hızlı yapmanıza olanak sağlıyor. Bilet alma işlemleri, bankacılık işlemleri, sesle arama yaparak birçok bilgisayardan daha kısa sürede arama yapabilme, istediğiniz her yerden ulaşım, ücretsiz yurt dışı telefon görüşmeleri vs. vs. saymakla bitmiyor. Daha önce  size eğitsel uygulamalar tanıtmıştık şimdi çok daha yeni 15 adet mobil uygulama tanıtacağız. İngilizce kısaca educational apps denilen uygulamaları akıllı telefonlarınıza kurarak inceleyebilir ve çocuklarınızın daha faydalı şekilde uygulamaları kullanmasını sağlayabilirsiniz. Bu tarz uygulamalarda birçoğunun dili ingilizce ancak

 Star Chart

Zenginleştirilmiş gerçeklik uygulaması ile tablet ya da akıllı telefonlarınızı gökyüzüne tutarak birçok yıldız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

star

Diksiyon Çalışmaları

Bir öğretmen için en önemli şey düzgün bir konuşmadır. Diksaiyon çalışmalarını öğretmen, öğrenci ve konuşmacılara tavsiye ederiz.

diksiyon

 

Hızlı Okuma

Hızlı okuma, eğlenceli ve öğretici 12 interaktif alıştırması sayesinde okuma hızınızı geliştirirken, beynin hafızaya yerleştirme ve hatırlama becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur.

hızlı_okuma

 

Tamirci Panda

Tamirci Dr Panda da ev dekorasyonu zamanı. Senin ve çocuğun için çekiçler, tornavidalar, pense ve daha fazlası; duvar inşasından banyo döşemesine kadar bir dizi ev projelerini tamamlamakta Dr. Panda’ya yardım etmek için orada. Yatak montajı, sandalye tamiratı, akvaryum kurma ve hatta matkap kullanarak eski zemini paramparça etme gibi birçok proje ile sevimli hayvan ailelerine yardımcı olabileceğin 13’ün üzerinde farklı aktivite var, Hatta yaratıcılığını kullanarak boyaları karıştırabilir ve farklı fırçalar kullanarak kendi projelerini yapabilirsin.

tamirci_panda

Drawing Pad

Özellikle okul öncesi öğrenciler için eğlenceli olabilecek çizim uygulaması.

çizim

Sing Song

Bu uygulama ile çocuklarınız ile birlikte şarkılar söyleyebilirsiniz. Her ne kadar ingilizce olsa çocuklar çok kolay çözüyorlar.

şarkı

Kids Numbers and Math

Bu uygulama ile basit toplama işlemlerini yapabilirsiniz. Daha önce de belirttiğim gibi uygulamalar ingilizce ancak kullanımı çok basit olduğu için kullanım sıkıntısı olmayacaktır.

kids_maths

Kişisel Gelişim

Kişisel gelişim hakkında en güncel ve yararlı bilgileri bulabileceğiniz basit ve bir o kadar da kullanışlı bir uygulama.

kişisel_gelişim

 

İngilizce Diyalog

Herkes biraz ingilizce bilir fakat konuşmadıkça ve ingilizce kitap okumadıkça unutulur.
Boş zamanlarınızda, metrobüste, trende, tramvayda, dolmuşta v.s. veya yatmadan hemen önce 15 20 dakika kadar bakmanız size günlük hayatta kullandığınız konuşma ingilizcesini hatırlamanızı ve bilmediğiniz cümle yapılarını da öğrenmenizi sağlar.

ingilizce_diyalog

Çocuk oyunları: bebek şekiller

Bebeğiniz veya küçük çocuğunuz için eğlenceli ve sezgisel bir eşleme oyunu!

bebek

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.