Dünyadan Eğitim

2015 Dünya Eğitim Forumu Etkinliği

World-Education-Forum-egitimteknolojinet2

Unesco tarafından 19-22 Mayıs tarihleri arasında Kore’nin Incheon şehrinde düzenlenecek olan Dünya Eğitim Forumunda bu yıl 5 ana başlık tartışılacak.

Eğitimdeki Doğrular,

Eğitimde Eşitlik,

Kaliteli Eğitim,

Hayat Boyu Öğrenme,

Kapsayıcı Eğitim

2030 yılına kadar planlanmış çalışmaları olan forumun tartıştığı konular genellikle bu yıl ki konu başlıklarından oluşmaktadır. 2000 yılında Dakar’da başlayan forum 15 yıllık bir geçmişe sahip. Bu yıl ise eğitimde önemli gelişmeler yakalayan Kore’de düzenlenecek Dünyanın birçok ülkesinden önemli araştırmacıların ve eğitim alanında yetkili kişilerin katılacağı forum Bilgilendirme belgelerine Unesco Education sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.