Eğitim

BİLGEP Projesi Öğretmen Eğitimleri

Bilim ve Sanat Merkezlerini Geliştirme Projesi kapsamında ( BİLGEP ) Bilim Sanat Merkezlerine atamaları yapılan 1006 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan BİLGEP çalıştayları çeşitli illerde başlıyor. BİLSEM’lerin işleyişi ana başlığı altında öğrenci tanılama süreci, yönerge süreci, atölye standartları geliştirilmesi, proje çalışmaları, özel yetenekli öğrenci ailelerine yönelik aile eğitiminde merkez yöneticilerin rolü, BİLSEM modülü tanıtımı, önümüzdeki eğitim öğretim yılında yapılacak kongre ve yarışmalar, uygulanacak çerçeve programların tanıtımı, öğretmen ve idarecilere yönelik eğitim faaliyetleri planlaması başlıkları altında grup çalışmaları aracılığıyla değerlendirmeler yapılarak bilgi paylaşımında bulunulacak. Bilim sanat merkezlerinin işlevselliğini daha da arttırması yeni atanan ve daha öncede çalışan öğretmenlerin kendilerini geliştirmeleri ile mümkün olabilir. Buradan hareket ederek yapılacak her türlü hizmet içi eğitim, seminer, konferans ve çalıştay öğretmenlerin mesleki gelişimleri için çok önemlidir. Bu sebeple BİLGEP ve benzeri uygulamaları çok önemsiyoruz.

Öğretmenler farklı illerde toplanarak çalıştaylara katılacaklardır. Eğitimler İstanbul, Bursa, Adana, Eskişehir ve Antalya illerinde yapılacaktır.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.