Eğitim Teknolojisi

2012 Akademik Bilişim Konferansındayız

1999 Yılından bu yana her yıl yapılan Akademik Bilişim Konferansına bu yıl bizde katılımcı olduk. Bu ilk katılımımızda sadece dinleyici olduk ancak bir sonraki Akademik Bilişim Konferansında düşüncemiz bir bildiri yayınlamak. İlk katıldığımız Akademik Bilişim Konferansı izlenimlerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Öncelikle organizasyonlarından dolayı Uşak Üniversitesine teşekkür ederiz. Geniş çaplı bir katılım oldu gerçekten; Cisco, HP, Türk Telekom, Casio, Exper, Casper Huawei gibi birçok bilişim firması, birçok üniversiteden akademisyenler ve diğer katılımcılar.  Takip ettiğimiz oturumlar genellikle Eğitim Teknolojileri ile ilgili oturumlardı. Bu oturumlarda Uzaktan Eğitim Yönetim yazılımları ( LMS) ile ilgili bilgiler edindik. ( Bunları daha sonra ayrıntılı olarak konu konu sizlerle paylaşacağız ) Özellikle ücretli ve ücretsiz yazılımların karşılaştırmaları bizler için faydalı oldu örneğin Adobe Connect ve Openmeetings karşılaştırması. Bunun yanında Eğitimde mobil uygulamalar, Arttırılmış Gerçeklikte eğitim uygulamaları ve iletişim ve haberleşme teknolojileri konuları da diğer takip ettiğimiz konulardı. Takip etmek istediğimiz ancak soğuk kış şartlarından dolayı konferansa katılamayan bazı yetkililerde olsa konferans daha verimli geçecekti. Konferans konuları ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme daha sonraki yazılarımızda yapılacaktır.

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.