Etkinlik

1. Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi

Tüm faydalarına ve kullanım kolaylığına karşın internet ve diğer iletişim araçları bilinçli ve kontrollü kullanılmadıkları takdirde, özellikle çocuk yaş grubundaki kullanıcılar için zararlı etkilerinin olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Oysa çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların sağlığı ve esenliği en temel sorumluluk alanımız. Yeni medyanın sağladığı nimetlerden yararlanırken elde ettiğimiz faydayı en üst düzeye çıkarmak, aynı zamanda karşılaşabileceğimiz olumsuz etkilerini de dikkate almak ve müdahale etmek durumundayız.
Bu amaçla; 7-9 Kasım 2013’de Ankara’da “Çocuk ve İnternet” ana temalı bir kongre düzenleyerek çocuk sağlığı, bilişim ve iletişim gibi farklı alanlarda çalışan bilim insanlarını bir araya getirmeyi planlıyoruz. Özellikle çevrimiçi etkinliklerin ve iletişim araçlarının çocuklar üzerine etkilerini ve çocuklarımızın zarar görmesini önlemek için neler yapılması gerektiğini birlikte tartışmayı, bilgi ve iletişim çağında bu araçlardan en üst düzeyde fayda sağlayacak sonuçları elde etmeyi hedefliyoruz.

İlgili Makaleler

Daha ayrıntılı bilgi için kongre sayfası: www.cocukveinternet.org

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.