Eğitim

Elif Bilgin’i Tebrik Ediyoruz Kazandığı Birincilik İçin…

“Muz kabuklarının biyoplastik üretiminde kullanılması” fikrine dayanan projesiyle Google Bilim Fuarı’nda 15 finalist arasına kalan ve jüri özel ödülünü kazanan lise öğrencisi Elif Bilgin, Ağustos ayında gerçekleştirilen online halk oylamasında da aldığı oylarla birinci seçildi.

http://google-tr.blogspot.com

elifbilgin

Elif BİLGİN’i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Ancak ilk tebriğin Milli Eğitim Bakanın’dan, Başbakan’dan ya da Cumhurbaşkanından tüm ülkenin görecebileceği BASIN MENSUPLARI ÖNÜNDE gelmesini umardım çünkü daha birçok Elifler çıksın uluslararası başarılar kazansınlar, tüm öğrencilerin kendilerine güvenleri üst düzeylere çıksın da daha birçok Google Bilim Fuarı ve diğer fuarlarda Türkiye’ yi en iyi şekilde temsil etsinler diye. Ancak bu hayallerim başka baharlara kaldı.

Biz halen eğitim denince öğretmen atamaları, yöneticilik atamaları, sendikal tartışmalar ve sınavlar gibi konularla uğraşıyoruz. ESAS EĞİTİM İSE NEREDE HALEN BULAMADILAR? Umarım bir an önce tüm öğretmenleri atarlar, herkes yönetici olur, herkes sendikalı olur (sendika yöneticileri de milletvekili ), tüm öğrenciler tüm sınavlara girer de sıra EĞİTİME GELİR …..

tumblr_mpoavnkrov1rn704qo1_500

Daha Fazla Göster

Hikmet Tutaysalgır

Eğitimin ve Teknolojinin buluştuğu noktada tüm Eğitimci, Öğrenci ve Eğitim Teknolojisi severlere dünyadaki gelişmeleri aktarmak ve faydalanmalarını sağlamak amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız. Bilsem Öğretmeni - Blog Yazarı - Eğitim Teknoloğu - Lego Robotik Eğitmeni - Fatih Projesi Öğretmen Eğiticisi - Google Certified Educator - Microsoft İnnovative Educator

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu
Translate »
error: Content is protected !!

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi Okumaya Devam Etmek İçin Lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatınız veya Reklam Engelleyicisi Olmayan Başka Bir Tarayıcıdan Giriş Yapınız.